ویرایش عکس تیر 99

مدیر امور بین الملل مرکز تحقیقات، کشورهای متعددی نظیر کنیا، اندونزی، پاکستان، ترکمنستان، افغانستان، امارات متحده عربی، بوسنی، هندوستان، بنگلادش، تانزانیا و ... را از جمله مکان‌های برگزاری نمایشگاه‌های «هفته‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران» برشمرد.
 
 مدیر امور بین‌الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از این مرکز به عنوان بزرگترین تولیدکننده نرم‌افزارهای قرآنی جهان یاد کرد و گفت: این موسسه در راستای ترویج اطلاع‌رسانی اسلامی با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان، نمایشگاه‌های «هفته‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران» را کشورهای گوناگون اسلامی برگزار می‌کند.
به گزارش راسخون محسن مسچی، در گفت ‌و گو با نورسافت، با بیان این که مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در راستای احیای کتاب‌های اسلامی و توزیع و نشر این آثار در سراسر جهان و کشورهای اسلامی فعالیت دارد، اظهار داشت:  برگزاری نمایشگاه‌های «هفته‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران» در کشورهای گوناگون جهان اسلام از عمده‌ترین فعالیت‌های این مرکز در در ماه مبارک رمضان است. در هریک از این نمایشگاه‌ها، گروهی با ارایه برنامه‌های متنوع در بخش‌های گوناگون شرکت خواهند کرد.
مسچی از آغاز به ‌کار این نمایشگاه‌ها از دوشنبه (9/6/1388) در 15 کشور آفریقایی و آسیایی خبر داد و خاطرنشان کرد: نمایش و عرضه کتاب‌ها و نرم‌افزارهای قرآنی، حضور قاریان نامی و اجرای برنامه‌های گوناگون گروه‌هی تواشیح و ... از برنامه‌های اصلی این نمایشگاه‌ها به شمار می‌روند و در کشورهایی که رایزنی‌ فرهنگی کشومان با آنها در ارتباط است، دایر می‌شوند. از مهمترین نهادهای قرآنی ایران نیز برای حضور در این نمایشگاه‌ها دعوت شده است.
وی کشورهای متعددی نظیر کنیا، اندونزی، پاکستان، ترکمنستان، افغانستان، امارات متحده عربی، بوسنی، هندوستان، بنگلادش، تانزانیا و ... را از جمله مکان‌های برگزاری نمایشگاه‌های «هفته‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران» برشمرد.
وی با اشاره به این که 20 سال از آغاز فعالیت این موسسه می‌گذرد، یادآور شد: این مرکز تاکنون بیش از یک صد نرم‌افزار علوم و معارف اسلامی و قرآنی را در زمینه‌های گوناگون فقه، حدیث، کلام، فلسفه، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام و سایر علوم این حوزه تولید و در سراسر جهان عرضه کرده است.
مسچی ایجاد و راه‌اندازی «بانک ‌های اطلاع‌رسانی» یا « بانک اطلاعات نرم‌افزارهای اسلامی» در داخل و خارج از کشور را از اقدامات دیگر این مرکز در راستای اهداف تبلیغی آن خواند و بیان داشت: تاکنون بیش از 220 بانک‌ اطلاع‌رسانی در مراکز علمی، فرهنگی و تحقیقاتی 33 استان کشور ایجاد شده است تا پژوهشگران و علاقه‌مندان به صورت رایگان از اطلاعات و آخرین تولیدات این مرکز استفاده کنند.
 وی همچنین از راه‌اندازی و به‌روز رسانی 17 پایگاه این مرکز در فضای «وب» خبر داد و اظهار کرد: این مرکز در اکثر موسسات فرهنگی ـ تحقیقاتی معتبر 55 کشور دنیا نیز بیش از 200 بانک نرم‌افزاری اسلامی ایجاد کرده‌ است تا مسلمانان این کشورها با هر گرایش و اعتقاد بتوانند از منابع اطلاعاتی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی استفاده کنند.
 مدیر امور بین‌الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی همچنین شرکت در نمایشگاه‌های کتاب، نرم‌افزار، فن‌آوری اطلاعات(IT) و مسایل ارتباطی داخلی و خارجی متعدد را از دیگر فعالیت‌های این مرکز در راستای اهداف تبلیغی و ترویج اندیشه‌های اسلامی عنوان کرد.
 وی تصریح کرد: این موسسه تاکنون در بیش از 800 نمایشگاه داخلی و متجاوز از 110 نمایشگاه خارجی در 30 کشور دنیا حضور یافته است.
 مدیر ارتباطات بین‌الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی آثاری چون نرم‌افزارهای «نورالانوار» و «جامع‌التفاسیر نور» را از محصولات برگزیده مرکز تحقیقات علوم کامپیوتری اسلامی برشمرد و توضیح داد: نرم‌افزار «نورالانوار» ترجمه و تفسیر قرآن کریم و جامع‌ترین اثر این حوزه به شمار می‌رود.
 وی درباره نرم‌افزار «جامع‌التفاسیر نور» گفت: ‌این نرم‌افزار دربردارنده بیش از 184 دوره کامل تفسیر قرآن کریم و بالغ بر 100 ترجمه به 26 زبان گوناگون است و 15 دوره کامل قرائت از قاریان مشهور ایرانی و جهان اسلام در آن جای دارد. ده‌ها دانش‌نامه، دایرةالمعارف قرآنی و متن کتاب‌های حوزه‌های علوم قرآنی از دیگر اطلاعات این نرم ‌‌افزار قرآنی است. این اثر از سوی مجمع علمی سازمان ملل به عنوان اثر برتر جهان شناخته شده است.
 مسچی در پایان خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه‌ها علاوه بر نمایش و فروش آثار، اهدای محصولات نیز با هدف ترویج اندیشه‌های اسلامی به مراکز معتبر علیم و فرهنگی کشورها صورت می‌گیرد.